بروزرسانی: 20 آذر 1404
طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه
طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه
برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. حرارت را کم کنید تا حدود 7-8 دقیقه گوشت حالت نیم پز پیدا کند و آب آن کشیده شود. قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
- حواستان باشد که سمبوسه جنوبی را فقط با نان لواش تان درست کنید و لذت آن را با خمیر از بین نبرید.
- روغن را در حرارت گرم کنید و سمبوسه را داخل آن بگذارید تا سرخ شود.
- در این مقاله من تلاش کردم تا طرز تهیه ی سمبوسه ی معمولی و سمبوسه ی پیتزایی را توضیح بدهم همچنین طرز پیچیدن سمبوسه و درست کردن خمیر سمبوسه را هم بیان کردم.
- سمبوسه مرغ هم نوع دیگری از سمبوبه است که به دلیل داشتن مرغ، یک غذای کامل محسوب می شود.
متداول ترین نوع این غذا، سمبوسه ساده یا همان سمبوسه سیب زمینی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید. سمبوسه معمولا به صورت تند تهیه می شود، اما می توانید مطابق ذائقه تان مقدار فلفل را کم یا زیاد کنید. البته می توان این غذا را تند تهیه نکرد و به جای آن از سس تند استفاده کنید.
آشنایی با خواص و مضرات سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی
فقط خیلی مهمه که قسمتی از نان که مواد داخلشه باز نباشه که موقع سرخ شدن بیرون بریزه. پیاز باید رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنه و درونش هم پخته باشه. از روی حرارت برش میداریم و بعد که سیبزمینی ها پخته شد پوره شون میکنیم و به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و سبزیجات خرد شده رو هم بهش اضافه میکنیم. به طور کلی از سبزیجات و سیب زمینی و پیاز داغ برای تهیه این سبک سمبوسه استفاده میشه. در این مطلب آموزش کامل تهیه ساده ترین نوع سمبوسه با مراحل پیچیدنش رو به طور کامل خواهیم دید.
خواص سمبوسه سیب زمینی
پس از اینکه کمی سیر و پیاز را تفت دادیم گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. شما می توانید با اضافه کردن مقداری سوسیس و پنیر پیتزا به مواد سمبوسه سیب زمینی، طعم متفاوت و فوق العاده ای را تجربه کنید. بهتر است در این حالت، سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و در پایان با مخلوط پیاز و سوسیس و سایر چاشنی ها ترکیب کنید. حتما در سفر به جنوب، طعم بی نظیر سمبوسه های جنوبی را امتحان کرده اید؛ طعمی که اگرچه تند است، اما آزاردهنده نیست و احتمالا تبدیل به یکی از خاطرات شیرین شما شده است. همچنین می توانید به عنوان یک پیش غذای ساده و شکیل در مهمانی های خود روی آن حساب کنید.
حسن یزدانی که ببرد انگار کشتی ما برده و اگر ببازد همه ناراحت می شوند/ شکست در ثانیه های پایانی ربطی به کادر فنی ندارد
نان های لواش را به صورت طولی به شکل مستطیل های 10 در 30 برش بزنید. در صورتی که بخواهید غذای سالم تر و کم کالری تری داشته باشید می توانید به جای سرخ کردن سمبوسه، آن ها را داخل فر بپزید. کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم. سمبوسه یکی از خوش طعم ترین و خوش مزه ترین غذاهایی است که مخصوص جنوب ایران می باشد.